Start Stars Hot News! Taylor Lautner progovorio o svom ljubavnom životu: Nemam stalnu devojku

Taylor Lautner progovorio o svom ljubavnom životu: Nemam stalnu devojku

SHARE

taylor

Taylora Lautnera mediji su povezivali sa brojnim devojkama, a i on je u poslednje vreme viđen u društvu brojnih lepotica. Ipak, zvezda Twilighta tvrdi da nema devojku i da sada pokušava da se koncentriše na svoju karijeru.

Glumac koji važi za jednog od najpoželjnijih u Holivudu otkrio je za E! News da se u njegovom ljubavnom životu ne dešava mnogo toga. “Trenutno nemam stalnu devojku. Pokušavam da se koncentrišem na karijeru. Siguran sam da su me tabloidi povezivali sa mnogim devojkama.”
Taylor je nedavno viđen u društvu bivše devojke Zaca Efrona, Maike Monroe, sa kojom se držao za ruke na bejzbol utakmici u maju u Los Anđelesu, a portal Perez Hilton preneo je da je glumac viđen kako razmenjuje poljupce sa glumicom Marie Avgeropoulos 4. jula, sa kojom trenutno snima film “Tracers”. Što se tiče njegove karijere, on je priznao da mu je drago što se “izvukao” iz sveta Twilighta, te da je uživao radeči sa legendama kao što su Adam Sandler, Kevin James i Chris Rock u filmu “Grown Ups”. “Bilo je sjajno družiti se sa njima. Mnogo je lakše biti komičan kada si okružen ljudima kao što su Adam ili Kevin ili Chris”, rekao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR