304
Taylor Lautner: Oprezniji sam, ali i dalje tražim pravu ljubav

Taylor Lautner: Oprezniji sam, ali i dalje tražim pravu ljubav

304
SHARE

Taylor Lautner otkrio je da je postao oprezniji u ljubavi od kada ga je proslavila uloga u filmovima “Twilight”, ali je priznao da mu to otežava upoznavanje novih ljudi i stupanje u vezu.

Taylorov život mnogo se promenio od kada je prihvatio ulogu Jacoba Blacka, vukodlaka u slavnim filmovima o vampirima. Kada je poslednji film premijerno prikazan pre nekoliko dana, Taylor se osvrće na ludilo koje su filmovi izazvali među tinejdžerima širom sveta. “Moram da budem oprezniji. Lagao bih kada bih rekao da se ne čuvam više nego ranije, ali ne želim da budem previše oprezan. Ako podigneš previsoke zidove oko sebe ne možeš da upoznaš nove ljude ili da ostvariš nove veze”, rekao je Taylor za magazin Look.

Dvadesetogodišnji Taylor nema devojku od kada je raskinuo sa Taylor Swift, a i dalje nije siguran da li da veruje u ljubav na prvi pogled. “I dalje pokušavam da pronađem odgovor na to pitanje”, kaže on.

 

foto: fame pictures

8 KOMENTARA

  1. xaxaxaxaxaxa, OMG, ceka te ne brini, sve trci da BUDE NAPASTVOVAN OD NEKOG FANA, mozda da probas da kad napunis 18 odes u LA i potrazis ga, STA KAZES! :D

  2. Ja sam tu,savrsenko mooooj :) ;) HAHAHAHA. <3 <3 <3 ! Najsavrseniji jeee *___* Iako ne volim Taylor Swift bas sam ih gotivila zajednoo.. 

  3. Ahahahhaha…. :D Dzabe ze nadate vec mi je slao poruke da dolazi po mene <33333 :**** Dusicaa :3 Bravo ne pise vise vesti o njemu :// Sta se dessava sa njimmmm?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.