Start Stars Hot News! Tata Chrisa Browna: Nisam srećan što se pomirio sa Rihannom

Tata Chrisa Browna: Nisam srećan što se pomirio sa Rihannom

SHARE

Pomirenje Chrisa Browna i Rihanne bilo je na udaru mnogih kritika, a sada je i otac popularnog repera izjavio da nije srećan ljubavnim izborom svog sina.

Rihanna i Chris pomirili su se 2012. godine, tri godine nakon što je on uhapšen i optužen za napad jer ju je pretukao. Mnoge je iznenadilo to što je Rihanna oprostila Chrisu, ali njegovom ocu Clintonu Brownu nije jasno zašto je njegov sin i dalje sa njom.
“Zaista nisam želeo da se oni pomire zbog pažnje javnosti i jer su oni dva pojedinca koji su veoma hiroviti. Ne postoji ravnoteža”, rekao je Clinton za The Sun i dodao: “Mora da postoji ravnoteža u vezi. Mora da postoji neko ko je spontan, ali i neko ko je prizeman i razmišlja logički”, objasnio je on. Rekao je i da je Rihanna odigrala veoma važnu ulogu u njihovom raskidu nego što su svi govorili. “Morate da pretpostavite da to nije bila jednostrana odluka, pošto su ponovo zajedno. Možete da zamislite sve okolnosti koje su dovele do toga da se oni posvađaju.” Zanimljivo je da je Chrisov otac za bivšu devojku svog sina Karrueche Tran imao samo reči hvale. “Ona mi se mnogo sviđala, i to sam mu i rekao. Izgledalo je da se sjajno slažu.” Chris ipak po svemu sudeći nije mnogo uvažavao očevo mišljenje, a Clinton je priznao i da će njegov sin uvek raditi ono što želi. “Čak i kada bih okupio gomilu ljudi sa transparentima na kojima piše ‘Kloni se Rihanne’, Chris će uraditi ono što želi. To je njegov izbor i želim da on bude srećan, na kraju krajeva.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR