Start Akcije Taramount film vodi te na srpsku premijeru filma Iron Man 3!

Taramount film vodi te na srpsku premijeru filma Iron Man 3!

SHARE

null

U sredu 1. maja u 18h održava se premijera jednog od najvećih akcionih spektakala godine a ti imaš šansu da dobiješ jedan od kompleta karata za dve osobe!

Iron Man 3

Režija: Shane Black
Uloge: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce,
Jon Favreau, Ben Kingsley,…
Scenario: Drew Pearce, Shane Black
Žanr: akciona avantura
Studio: Marvel/Disney

null

Iz studija Marvel stiže „Iron Man 3“, nastavak epske, avanture o omiljenom milijarderu i pronalazaču, Toniju Starku iliti Iron Man-u.

Marvelov „Iron Man 3“ suočiće drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka/Iron Man-a sa neprijateljem čiji uticaj nema granica. Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima. Ovo putovanje će na svakom koraku stavljati na test njegov karakter.

Sateran u ćošak, Stark će morati da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže. Na tom putu, Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: „da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?“

null

Premijera filma zakazana je za sredu, 1. maj u 18h u bioskopu Kolosej, Beograd. Ako želiš jedan od kompleta karata, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi Iron Man 3. Dobitnici karata biće već sutra obavešteni o preuzimanju karata!

OSTAVI KOMENTAR