Start Akcije Taramount film ti poklanja karte za premijeru “Tora” u Beogradu i prve...

Taramount film ti poklanja karte za premijeru “Tora” u Beogradu i prve projekcije u Novom Sadu!

SHARE

THURS_003B_G_SRP-RS_70x100.indd

Marvelov „Tor – Mračni svet“ nastavlja filmsku avanturu Tora, moćnog Osvetnika, u kojoj će se on boriti da spasi Zemlju i Devet Kraljevstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma.

Režija: Alan Taylor
Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levy, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander i Rene Russo i Anthony Hopkins u ulozi Odina
Scenario: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely
Žanr: akciona avantura
Studio: Marvel/Disney

28(1)

Tor će se boriti za uspostavljanje reda u celom kosmosu… ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasio ne samo one koje voli… već i ceo svet.

Ukoliko želiš da osvojiš jedan od po tri kompleta karata za projekciju filma “Tor” koja će biti održana u sredu 6. novembra u 20 časova u bioskopu Cineplexx u Beogradu i Areni Cineplex u Novom Sadu 7. novembra (javićemo još tačno vreme) pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Tor” i obavezno napiši želiš li karte za beogradsku ili novosadsku projekciju. Dobitnike iz Beograda o preuzimanju karata obavestićemo danas do 14h, a za novosadsku projekciju u četvrtak u isto vreme!

OSTAVI KOMENTAR