Start Stars Hot News! Tara Reid se iz plavokose holivudske slatkice pretvorila u unakaženu plastičnu figuru

Tara Reid se iz plavokose holivudske slatkice pretvorila u unakaženu plastičnu figuru

SHARE

Američka glumica Tara Reid jednom davno je bila plavokosa holivudska slatkica, ali preterano druženje s plastičnim hirurzima ovu je 34-godišnjakinju pretvorilo u unakaženu plastičnu figuru. Stravično mršava Tara ovih je dana viđena kako partija u St. Tropezu, u Francuskoj, a tabloidima nije dugo trebalo da objave kako je, sudeći prema fotografijama, ponovno gurnula lice pod nož.

Podsetimo, glumica koja je se između ostalog proslavila ulogama u “The Big Lebowski” te “Američkoj piti”, 2004. godine je bila na neuspešnoj operaciji grudi, a ubrzo se podvrgla i liposukciji stomaka čiji su rezultati bili katastrofalni – ostalo joj je mnoštvo ožiljaka. No, ni ta loša iskustva Taru nisu sprečila u daljnjem druženju sa plastičarima pa je narednih godina stanjivala nos, punila usne silikonima, podvrgavala se faceliftingu, a ni botox joj nije nepoznanica.

Početkom ove godine objavljeno je kako se Tara, nakon kratkotrajne romanse, udaje za nemačkog milionera Michaela Axtmanna, ali je sredinom aprila venčanje iznenada otkazano. Kasnije je objavljeno da je razlog tome što je Axtmann otkazao venčanje taj što Tara nije želela potpisati predbračni ugovor.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR