Start Stars Hot News! Tamara Ecclestone: “Zahvalna sam na lepom životu, ali neću se izvinjavati zbog...

Tamara Ecclestone: “Zahvalna sam na lepom životu, ali neću se izvinjavati zbog toga”

SHARE

Tamara Ecclestone živi poprilično dekadentan život, ali kada je neko nazove razmaženom, bogatašica se odmah brani. Praznike je provela na Maldivima i u Dubaiju, ali i dalje tvrdi da je samo obična devojka, s malo debljim bankovnim računom od ostatka devojaka. U intervjuu za Daily Mirror izjavila je da joj glava nije u oblacima.

“Na kraju dana, i ja sam obična 27-godišnja devojka. Volim kupovinu i putovanja. Pitajte bilo koju devojku u zemlji voli li isto to i odgovoriće vam kao i ja, naravno da da”, ispričala je Tamara. “Velika je razlika između razmaženosti i privilegovanosti. Moji roditelji su mi uvek govori da biti razmažen znači biti upropašten pa su naglašavali da sam ja neverovatno srećna devojka. Ponosna sam na svog oca i jako sam mu zahvalna jer mi je pružio lep život. Ali, neću provesti ostatak života izvinjavajući se za to”, dodala je Tamara.

“I danas me živcira kada ljudi kritikuju moje bogatstvo, iako ne očekujem ništa drugo. Pre su me kritike više bolele. Osećajna sam osoba, ali što sam starija, to manje dopuštam da me ovakve stvari dotiču”, zaključila je starija sestra Ecclestone.

OSTAVI KOMENTAR