Start Stars Hot News! Takmičari prve sezone Prvog glasa Srbije otkrivaju ko su njihovi favoriti

Takmičari prve sezone Prvog glasa Srbije otkrivaju ko su njihovi favoriti

SHARE

Takmičari prve sezone Prvog glasa Srbije oduševljeni su ovogodišnjim učesnicima i predviđaju im uspešnu karijeru. Najveće šanse za pobedu po njima ima Mirna Radulović, koju ćemo večeras slušati i gledati kako se sa Zoranom Stanićem, Borisom Petrovićem, Nevenom Božović i Sarom Jovanović bori za superfinale. Od njih petoro, dvoje će napustiti muzički šou, a jedno od troje srećnika će iduće subote postati novi pobedni serijala.

A evo šta o njima misle njihovi prethodnici…

Davor Jovanović: Nevena i Mirna su nezamenljive

“Nevena Božović i Mirna Radulović su moji favoriti. Oduševljen sam njihovim nastupima, odlično se ponašaju na sceni. Drago mi je da serijal i dalje traje. Obe su kvalitetne pevačice, lepe i pametne. Imaju jedinstvenu interpretaciju. Nadam se da će narod glasati za njih i doneti pobedu jednoj od njih dve”, kaže Davor, prošlogodišnji pobednik Prvog glasa Srbije.

Filip Mitrović: Srbiji je potrebna Sara

“Najviše mi se dopada Sara Jovanović. Devojka poseduje sve kvalitete, jedinstvena je. Ona jedina zaslužuje pobedu jer ima apsolutno sve što je potrebno da postane uspešna pop zvezda. Njen stajling je fantastičan, moderan i po svetskim trendovima. Srbiji fali jedna Sara koja istovremeno igra i peva na sceni, a da sve izgleda i zvuči perfektno. Takvih pevača nema kod nas. Međutim, ako uzmemo u obzir kako Srbi glasaju, onda će pobediti Boris Petrović”, ističe Filip, koji je bio peti u prvoj sezoni.

Aleksandra Dabić: Mirna je kompletna ličnost

“Generalno su svi dobri. Moj favorit je bila Saška Janković, ali, nažalost, ispala je. U njoj sam prepoznala pravu zvezdu. Ostalih pet takmičara su odlični, dele ih samo nijanse. Mirna Radulović mi je kompletna ličnost i mislim da će ona pobediti. Njena lepota je posebna. Sara bi bila najveća zvezda da ne živi u Srbiji, jer bi u inostranstvu napravila sjajnu karijeru. Nevena je takođe sjajna. Boris je zabavljač, a ne pevač. On ima sluha, ali mislim da je publiku pridobio šarmom i duhovitošću. Zoran me je oduševio kada je pevao pesmu od Kerbera. To mu je najbolji nastup i stalno ga vrtim na Jutjubu. On će zameniti Galeta”, uverena je Aleksandra, trećeplasirana prošle godine.

Nevena Đorđević: Mirna je bez greške

“Moj favorit je Mirna Radulović. Njeno pevanje je tehnički odlično, bez ijedne greške. Lepo izgleda, ima lepo lice, odlično se slika, a to je sve bitno. Kada mi neko kaže da lepota u ovom poslu nije važna, uvek se suprotstavim, ko god to bio. Mirna ima posebnu energiju. Moguće je da će Mirna, Sara i Nevena doći do finala jer su zaista to zaslužile. Njih tri imaju najveće šanse da pobede”, naglašava Nevena, koja je u prvoj sezoni bila treća.

Sara Jovanović, Zoran Stanić. Boris Petrović, Mirna Radulović i Nevena Božović ostali su u trci za superfinale Prvog glasa Srbije, a od toga ih deli još večerašnja emisija. Najveći hitovi današnjice i pesme velikana muzičke scene odlučiće ko su troje najboljih.

Glasovi publike su i ovog puta presudni, jer će takmičari sa najmanjim brojem glasova završiti u muzičkom duelu iz koga kao pobednik izlazi samo jedan. Ove večeri dva takmičara napuštaju šou, a na kraju emisije saznaćemo imena troje finalista koji odlaze u superfinale 20. januara.

Izvor: svet.rs

OSTAVI KOMENTAR