1035
Tabloid tvrdi: Justin Bieber ima dvogodišnju ćerku!

Tabloid tvrdi: Justin Bieber ima dvogodišnju ćerku!

1035
SHARE

wenn5847895

Izgleda da niti jedan dan ne može da prođe bez napada tabloida na Justina Biebera, a kako navodi časopis Star, njima se javila majka devojčice čiji je navodni otac upravo slavni pevač.

Navodno, ona je zatrudnela još 2010. godine. “Ona je rodila devojčicu kasnije te godine, a Justin ništa nije znao o svemu. Ona samo želi da zaštiti svoju bebu. Želi da zadrži svoje dete ali i porodicu podalje od medija”, tvrdi jedan izvor za časopis. Isti insajder navodi da je reč o devojci evropskog porekla koja ima 28 godina, kao i da je ona “100 posto sigurna” da je upravo Justin otac bebe.

IZVOR: Life Content

77 KOMENTARA

 1. Sta jos nece izmisliti… Ja ne mogu da verujem sta ljudima pada na pamet… Zena laze… Da hoce da zastiti “Jusovu cerku” ne bi rekla medijima… Jus 4ever

 2. Ta devojka nema mozga mogu i ja sad da tvrdim da mi je justin napravio dete.Allllooooooooooooooooooooo mozes t ista oces da tvrdis ,ali justin je imao samo 17 god , bio je sa selenom i zasto bi on spavao sa nekim ko je od njega stariji 10 godina.O.o

 3. AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHA AL’ SAM SE SAD NASMEJALA,K’O NIKAD U ZIVOTU.Bozee,pa bilo ko moze da dodje i kaze ‘ja sam trudna i nosim dete Justina Biebera’ Ne znam samo kako medije vise nije sramota,a ujedno i vas Bravo.UZASNO.A devojka moze jedino da poseti psihijatra.

 4. Majko moja,kol’ko ljudi izmisljaju!
  1. Da je stvarno to Justinovo dete ona se ne bi javila 2 godine kasnije nego odma’.
  2. Da stvarno zeli da zastiti dete od medija onda ne bi objavila da je ono Justinovo,nego bi cutala…-.-

 5. Zar je toliko pukla da kaže da je spavala sa deckom od 16god koji je usput mladji od nje 9 i još ostla u drugom stanju!!!!!!!!!!
  Jao,znači ne znam više šta da mislim.A i on što ne uradi test i ne dokaže da nije otac i svima zapuši usta…

 6. HAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!!
  AJDE BAR KAD LAZU NEKA IZMISLE NESTO UBEDLJIVIJE. ;)
  #BELIEBER FOREVER! <3 :-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.