236
Tabloid optužio Justina Biebera da je prevario Selenu Gomez

Tabloid optužio Justina Biebera da je prevario Selenu Gomez

236
SHARE

null

Žuta štampa uvek će biti zainteresovana za Selenu i Justina, a američki onlajn tabloid CelebDirtyLaundry tvrdi da je pevač viđen kako ljubi nepoznatu devojku.

Navodni svedok događaja je u o svemu rekao: “Sve je počelo posle jedne zabave. Justin je bio u jednom klubu gde se skrasio s devojkom koja jako podseća na Selenu. Nisu čak ni popričali kako dolikuje a on ju je već pozvao u svoj hotel. Želela je da povede i svoje prijatelje, s čim se Justin na kraju složio. Upitao ju je da li želi da čuje njegovu novu pesmu i kaže mu kako joj se dopada, a onda ju je poljubio dok su se svetla gasila. Ipak, kad mu je ona rekla da neće spavati s njim, naredio joj je da ode. Nije više dobrodošla ako ne želi da mu se preda. To je uobičajeno ponašanje rok zvezda.”

FOTO: FAME

23 KOMENTARA

  1. ovaj dio pod navodnicima, k’o da sam ja pisala, a ne neki vrhunski magazin, ma dajte molim vas ;) pustite ih da žive svoj život, bar 1 jedini dan!

  2. HAHHAHAAHA.. PA.. RAZUMEM, I NOVINARI ZARADJUJU NOVAC.. :D IPAK SU TO SNALAZLJIVI LJUDI.. NIJE BITNO DAL’ JE ISTINA ILI NE.. :’)))

    • Pa da, moraju se snaci ali ne mogu lagati! Mislim, to nije fer prema ljudima o kojima pisu niti je fer prema citateljima..

  3. HAHAHA >..< SELENA IS THE BEST! I UVEK CE BITI! ONA JE SAVRSENAA! OBOZAVAM JEE! <333 JELENA 4EVER! A ti @Buba samo ime kaze..bubetina si.. pa brt NIKO ne voli bube..zato nacrtaj maglu i izgubi se.. ;) BYE!

  4. SelenaPerfectionGomezIadoreYou!*O*♥WannaMeetYou1day! znas li ti jos nesto da napises sem toga,viidim da to pises na svakom postu o.O ja znm da su slenatori fiju fiju ali toliko??? o.O ukapirala sam da je volis jbt -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.