Start Stars Hot News! Sylvester Stallone: Ambicije su mi splasnule ali još dugo ne želim u...

Sylvester Stallone: Ambicije su mi splasnule ali još dugo ne želim u penziju!

SHARE

Sylvester Stallone uopšte nije zabrinut zbog godina te se ne boji starenja, a glumom se namerava baviti dokle god bude mogao hodati, kaže. Slavni Rocky hvali se kako je i sa 64 godine u sjajnoj formi te dodaje kako mu je karijera i dalje jako važna u životu, ali ne toliko kao ranije. “Osećam se sjajno, i psihički i fizički. Dan kada više ne budem mogao hodati, biće dan kada ću se odreći glume. Samo zato što društvo misli da sam star ne znači da to uistinu i jesam”, rekao je glumac.

Stallone je otkrio novinarima kako se puno promenio od početka karijere do danas. “Kada mi se dogodio `Rocky` pre 35 godina bio sam slepo ambiciozan, karijera mi je bila najvažnija u životu. No, tada sam imao puno problema u privatnom životu. Danas sam drugačija osoba, potpuno sam se posvetio porodici, ambicije su mi splasnule”, kaže Stallone.

Otac petoro dece koji je u braku s bivšim modelom Jennifer Flavin Stallone nekada nije mogao niti zamisliti da će imati porodicu i biti uzoran muž. “Trebalo mi je puno vremena da se uverim kako je brak dobra stvar za mene jer u mojoj porodici postoji čitava istorija raspadnutih brakova. I sam sam dva puta podbacio u ulozi supruga”, priznao je Stallone, čiji novi film “The Expendables” treba izaći u avgustu.

OSTAVI KOMENTAR