Start Stars Hot News! “Svi se nadaju da će biti devojčica”: da li je Kate Middleton...

“Svi se nadaju da će biti devojčica”: da li je Kate Middleton trudna?

SHARE

Prema pisanju In touch Weeklyja, na svet će za par meseci doći britanska kraljevska beba. Sedam meseci nakon kraljevskog venčanja, čini se da je Kate u šestoj nedelji trudnoće.

“Kraljica Elizabeta II je jasno dala do znanja da što pre želi praunuče i naslednika ili naslednicu britanske krune”, rekao je pouzdani izvor s kraljevskog dvora. Isti izvor je britanskim medijima tačno otkrio lokaciju mesta na koje je par putovao za medeni mesec pa ga britanski mediji smatraju verodostojnim.

“Kate je definitivno trudna i pripreme za bebu su u toku. Pripremaju se tri dečje sobe; jedna u Nottingham Cottageu gde se William i Kate trenutno nalaze, jedna u njihovu domu u Walesu i jedna u Kensingtonskoj palati”, dodaje isti izvor.

Ponosni budući otac i deda, prinčevi William i Charles, žele devojčicu: “S obzirom da britansku krunu može naslediti i žena, svi se nadaju da će biti devojčica. Svakako žele tradicionalno ime, poput Alice ili Rose za devojčicu. Ako bude dečak, onda će biti Edward, Philip ili Michael”, objašnjava dobro upućeni izvor. Potvrde s dvora još nema.

OSTAVI KOMENTAR