345
Sveže razvedena Cheryl Tweedy: Osećam se izdano!

Sveže razvedena Cheryl Tweedy: Osećam se izdano!

345
SHARE

Po prvi put nakon bolnog razvoda pevačica Cheryl Tweedy progovorila je o neveri supruga Ashleyja Colea i teškim danima koje je prebrodila. “Osećam se izdano i period mog života koji sam provela s njim je završen. Sada je samo bitno da promislim o svemu, izvučem najbolje od toga i naučim nešto na greškama”, kaže lepa Britanka kojoj je drago što nije imala decu sa slavnim fudbalerom jer bi razvod bio puno teža odluka.

“Spremna sam za majčinstvo. Imam 27 godina, više nisam devojčica, sada sam žena”, kaže Cheryl koja se vratila iz Los Angelesa, gde se družila s prijateljem Dereckom Houghom. Uprkos brojnim tvrdnjama da je u vezi s Amerikancem te da će se preseliti u SAD, gde ima i nekoliko poslovnih ponuda, Cheryl odbija da odgovara na njih već kaže da se raduje poslu kojem se planira potpuno posvetiti. “Volim da pevam, nastupam, volim biti u žiriju X Factora. Nikad nisam razmišljala da odustanem od svega toga”.

5 KOMENTARA

  1. Koja glupača. Pa naravno da će tako da se oseća kad je ovaj prevario. PPppppffffffffffffffffff…Izgleda mi veštačko. -.- Smaračica.

  2. UPOZORENJE

    OFICIJALNI SAJT LEJDI GAGE ZARAŽEN JE NAJNOVIJIM VIRUSOM IZ MARKE TROJANACA! SVAKOME KO BUDE OTIŠAO NA TAJ SAJT, DESIĆE SE FATALNA BLOKADA KOMPJUTERA NAKON NEKOLIKO MINUTA BORAVKA NA ISTOM. BLOKADA SE NE AKTIVIRA ODMAH, JER VIRUSI MORAJU DA SE ARHIVIRAJU PO CELOM PROGRAMU KOMPJUTERA, TE NIJE PREPORUČLJIVO OSTAVLJATI KOMPJUTER UKLJUČEN. AKO VAM SE DESILO DA STE U ROKU OD POSLEDNJIH 24 ČASA IŠLI NA NJEN VEB-SAJT, OBAVEZNO ISKLJUČITE KOMPJUTER IZ STRUJE I NEMOJTE GA UKLJUČIVATI DOK NE DOĐE MAJSTOR ZA KOMPJUTERE. MOGUĆE JE DA ĆE SE I POLICIJA UMEŠATI KAKO BI UHVATILI DOTIČNE HAKERE KOJI SU NAPALI SAJT LEJDI GAGE. JOŠ UVEK NE POSTOJI ANTI-VIRUS, JER VIRUS JE TEK NAPRAVLJEN.

    POŠALJITE SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA OVO OBAVEŠTENJE I POSTAVITE GA NA KOLIKO GOD STRANICA MOŽETE! VAŽNO JE JER SE VIRUS NE AKTIVIRA ODMAH I MOGUĆE JE DA JE JEDAN OD NAJOPASNIJIH!

    SMATRAJTE SE UPOZORENIM!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.