Start Stars Hot News! Svetski as Derik Rouz dolazi u Beograd!

Svetski as Derik Rouz dolazi u Beograd!

SHARE

D Rose (2)

adidas je za fanove NBA-a u Srbiji priredio veliko iznenađenje! Kao deo svetske turneje koju adidas organizuje u slavu košarke, Derik Rouz će 8. jula posetiti Beograd, kada će ljubitelji basketa dobiti priliku da upoznaju ovog svetskog asa, a najsrećniji i da provedu vreme sa njim i ovekoveče taj trenutak.

Beograd je jedan od osam gradova u Evropi koji će ugostiti ovog slavnog NBA asa, a adidas će tom prilikom pružiti mogućnost svim ljubiteljima košarke da se još više približe košarkaškom duhu koji
se već dugi niz godina neguje u Srbiji. Rouz će pored Srbije posetiti, Nemačku, Španiju, Italiju, Francusku, Hrvatsku, Sloveniju i Veliku Britaniju.

Derik Rouz će se družiti sa fanovima, u okviru velikog eventa ispred Ušće šoping centra, gde će podeliti svoja iskustva i savete onima koji budu izabrani da baš toga dana budu deo ekipe koje će zaigrati ispred ovog slavnog košarkaša.

D Rose Away Hero 2

ambasador adidas-a i jedan od najboljih igrača NBA lige, Derik Rouz, trudi se da u slobodno vreme promoviše košarku i da zajedno sa adidasom omogući svim mladim generacijama da osete čari D Rose igre. Dolazak superstara moderne košarke u Beograd, potvrđuje da je u našoj zemlji košarka bila i ostala najvoljeniji sport, a njegovom posetom adidas želi da pokaže mladima kako je put do uspeha moguć.

adidas pruža mogućnost svima koji vole košarku i uživaju u NBA igri da osvoje ulaznice za veliki D Rose event koji će se 8. jula održati kod TC Ušće. Svi koji, u periodu od 5. juna do 7. jula, u nekoj od adidas monobrend radnji, TC Delta City, Ušće ili u Knez Mihailovoj, kupe bilo koji adidas košarkaški proizvod u najmanjoj vrednosti od 10.000 dinara osvojiće kartu za veliki event, druženje sa super starom Derikom Rouzom. Takođe, ulaznice mogu da osvoje i svi oni koji u ovom periodu posete facebook stranicu www.facebook.com/adidasbasketball i odgovore tačno na postavljena kviz pitanja o Deriku Rouzu.

Rouz je doprineo mnogim pobedama Čikago Bulsa od trenutka kada je na draftu izabran za prvog pika prve runde 2008. godine. Iste te godine izabran je za najboljeg rukija, a 2010. u reprezentaciji SAD-a osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Turskoj. Derik je u svakoj sezoni sa Bulsima igrao play off, a 2011. kada su Bulsi došli do finala, izabran je za najkorisnijeg igrača lige, i na taj način postao najmlađi igrač kome je to pošlo za rukom, i ujedno i jedini igrač Bulsa pored Majkla Džordana kome je dodeljeno ovo priznanje.

Dok se Derik Rouz ne vrati na teren, svi ljubitelji košarke mogu da postižu nove pobede u adidas patikama sa njegovim potpisom, D Rose 3.5, koje dominiraju NBA terenom i u ovoj sezoni, zahvaljujući svojim sjajnim performansama, ali i jedinstvenom dizajnu.

OSTAVI KOMENTAR