Start Stars Hot News! Svetska premijera intervjua Oprah Winfrey sa Justinom Bieberom i u Srbiji!

Svetska premijera intervjua Oprah Winfrey sa Justinom Bieberom i u Srbiji!

SHARE

Televizijske mreže Oprah Winfrey Network i Discovery Networks International danas su objavile da će se svetska superzvezda Justin Bieber pojaviti u specijalnoj epizodi Oprahine emisije koja se emituje u više od 100 zemalja širom sveta.

Intervju će biti prikazan na TLC kanalu (koji se nalazi u ponudi domaćih kablovskih operatera) u okviru emisije Oprah: Intervju sa Justinom Bieberom – svetska premijera u ponedeljak, 26. novembra u 21h.

null

Ove sedmice, Oprah odlazi na Biberov rasprodati koncert u All-State areni u Rozemontu, u saveznoj državi Iinois i uspeva da zaviri iza scene i prisustvuje iznenađenju jedne od hiljadu devojaka koja je izabrana da izađe na binu i dobije Bieberov potpis uoči nastupa.

null

Winfrey i Bieber sede u restoranu u Čikagu gde vode jedan od najopširnijih intervjua koji je ovaj pevač ikada dao. Bieber otvoreno priča o svom napredovanju u umetničkom smislu, klopkama koje slava nosi, životu pod reflektorima. Kasnije, Oprah i Justin idu zajedno u prazničnu kupovinu u Ralf Loren u Čikagu i Bieber iznenađuje prolaznike neverovatnim spontanim nastupom.

FOTO: TLC

OSTAVI KOMENTAR