509
Švedska policija pronašla drogu u autobusu Justina Biebera?

Švedska policija pronašla drogu u autobusu Justina Biebera?

509
SHARE

null

Kako prenosi TMZ, švedska policija upala je autobus Justina Biebera i oduzela manju količinu marihuane koja je tamo pronađena.

Kako prenosi ovaj onlajn tabloid, policajci su osetili prepoznatljiv smrad marihuane koji je dolazi iz Justinovog autobusa, nakon čega su upali u njega i pronašli manju količinu ove supstance. Navodno, u busu je pronađen i šok pištolj za koji nije izdata odgovarajuća dozvola. Ipak, Justinovi predstavnici već su demantovali ove glasine za RadarOnline.com rekavši kako u autobusu nije pronađeno ništa ilegalno. Tabloidi su već nekoliko puta pisali o tome da je Justin koristi marihuanu kao i da je pod lošim uticajem svog prijatelja Lil Twista.

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. Napisao  decko na svom tviter profilu ” some of the rumors about me….where do people even get this stuff. whatever…back to the music ” :) etoo ♥

  2. Ajde deco razumem da volite Justina ali otvorite malo oci.. Ne cudim se i da koristi tu travu ipak on je pod pritiskom i normalno da trazi neki izlaz

  3. “policajci su osetili prepoznatljiv smrad marihuane koji je dolazi iz Justinovog autobusa” -OMG..Nmg da verujem… To je ono kada neko lupi i ostane ziv.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.