Start Stars Hot News! Sve za slavu: Bivši dečko Ariane Grande lagao da ga je varala...

Sve za slavu: Bivši dečko Ariane Grande lagao da ga je varala sa Nathanom Sykesom!

SHARE

2013 Billboard Music Awards

Ariana Grande oštro je demantovala tvrdnje da je svog bivšeg dečka, YouTube zvezdu Jonoskiana Jai Brooksa prevarila sa svojim sadašnjim dečkom Nathanom Sykesom iz The Wanteda, a sada su se pojavili navodi da je Jai sve izmislio kako bi postao popularniji.

Dvadesetogodišnja pevačica morala je da se brani putem Tvitera od Jaievih optužbi koje su se pojavile ranije ovog leta, da ga je prevarila dok su bili u vezi. “Probudila sam se jutros potpuno šokirana. Pretpostavljam da ne bi trebalo da budem iznenađena. Rekao si mi da ako ti se ne vratim, predstavićeš me na ružan način celom svetu… Više se ne plašim tvojih laži”, napisala je ona tada.
Perez Hilton sada je otkrio da su ove tvrdnje bile samo pokušaj da Brooks privuče više pažnje na sebe kako bi stekao veću popularnost, pošto je njegova veza sa pevačicom bila završena. “Znam oboje jako dobro i ovo je klasičan primer nikoga koji pokušava da iskoristi nečiju slavu kako bi postao slavan. Ariana nikada nije prevarila Jaia”, rekao je izvor slavnom blogeru.
Ariana je izjavila da ju je veoma zabolelo da čita ove laži. “Može biti veoma bolno kada to čitate i kada dozvolite da vas neko povredi, ali na kraju krajeva morate da stanete u svoju odbranu i da znate istinu i morate znati da radite pravu stvar i da samo živite svoj život. Kada bih imala priliku da razgovaram sa svima onima koji me ne vole, svi bi shvatili da sam zapravo veoma opuštena. Ali, ja nemam tu priliku i ponekad samo morate da se isključite i da ugasite Tviter na par dana.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR