Start Stars Hot News! Sve za ljubav: Miley Cyrus pušta kosu zbog Liama Hemswortha?

Sve za ljubav: Miley Cyrus pušta kosu zbog Liama Hemswortha?

SHARE

miley c

Miley Cyrus priznala je u nedavnom intervjuu da joj je dosadila kratka frizura i da sada ponovo želi da pusti kosu, a mediji pišu da se pevačica odlučila na ovu promenu zbog svog verenika Liama Hemswortha.

U intervjuu koji je dala svojoj prijateljici Kelly Osbourne za E! Fashion Police, Miley je rekla: "Tajno je vučem svake večeri i pijem vitamine za rast kose." Taman kad smo se navikli na njenu kratku frizuru, ona je iznenada odlučila da ponovo želi dugu kosu - da li je "krivac" za to njen verenik Liam?
"Liamu se dopada duga kosa. On misli da je Miley prelepa bez obzira na sve i on joj neće nikada reći šta da obuče ili kakvu frizuru da ima, ali je ona rekla da joj je on kazao da mu se više dopada kada ima dugu kosu", tvrdi izvor, a prenosi HollywoodLife.
Drastična promena frizure deo je Mileynog novog imidža i promena u njenoj karijeri, ali za Liama spremna je da ponovo promeni svoj izgled. "Skraćivanje kose bio je njen način da pokaže da je nezavisna i da ima svoj stil i to joj je donelo dosta pažnje. Ali, sada želi ponovo da se fokusira na vezu sa Liamom. Kada bi ponovo pustila kosu, pokazala bi da je njihova veza ponovo stabilna", dodao je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR