158
Sve za ljubav: Kanye pristao na snimanje za Kimin rijaliti?

Sve za ljubav: Kanye pristao na snimanje za Kimin rijaliti?

158
SHARE

Kim je ranije izjavila kako neće snimati svoje dejtove za rijalti šou, ali mnogi veruju da je to obećanje prekršila sa Kanye Westom.

null

HollywoodLife naime navodi kako će se reper sigurno pojaviti u “Keeping Up With the Kardashians” kao i da je voljan da radi rijaliti zajedno s Kim. “Kanye će se sigurno pojaviti u Keeping Up With the Kardashians. On je za to. Obožava da bude u centru pažnje. Plus, ostatak porodice Kardashian, a posebno Khloe ga obožavaju. On je već priznao Kim kako bi voleo da ima sopstveni rijaliti šou. Kako vam zvuči “Kim i Kanye preuzimaju Njujork?!”, rekao je neimenovani izvor.

14 KOMENTARA

  1. Hahah ovo je smijesno mislim bezveze mu je to ali ipak mislim da ce je na kraju ostavit jer ce shvatiti da je kreten i da Kim nije za ljubav

  2. savršeni su, a vi prestanite osuđivati, kako znate da Kim nije za ljubav? Poznate je ne ? e onda ne pričajte….Ni ja ju ne poznam al opet nije u redu nikoga osuđivat po izgledu !Kimye 

  3. jojjjjjjjjjjjjjjjj mozes misliti imena!!!!!juuuuuuuuuuu!!!!zvuci UZASNO!!!!Ali ako je on srecan sta i tu mozemo???? :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.