Start Stars Hot News! Sve za Beliebere: Justin posetio obožavateljku obolelu od raka

Sve za Beliebere: Justin posetio obožavateljku obolelu od raka

SHARE

Fanovi su na internetu napravili kampanju kako bi Justin saznao za mladu Crystal Amber Montgomery i posetio je u bolnici, što je on vrlo rado prihvatio.

Jus je pronašao vremena i posetio 18-godišnju devojku u jednoj bolnici u Edmontonu, Kanada. Nesrećnoj devojci rak je konstatovan ranije ove godine pa će ona uskoro morati na operaciju na kojoj će joj biti amputirano levo rame. Njena prijateljica Joanna zato se obratila Biebsu preko njegove Facebook stranice, gde je napisala: “Crystalina porodica i prijatelji, uključujući mene su kontaktirali sve lokalne novine, radio i TV stanice i skoro da nam niko nije ni odgovorio na našu želju da ispunimo san Crystal.”

null

“Znam da je to gotovo nemoguće, ali ti si onaj koji kaže da verujemo. Zato ja verujem. Neverovatno bi značilo Crystal kad bi došao makar na 5 minuta da je vidiš, jer je previše bolesna da bi napustila bolnicu i posetila tvoj koncert kao što je želela. Ona je jedna od tvojih najvećih obožavateljki, čak ima i tvoj poster u svojoj sobi u bolnici.”

Jus je poslušao i obišao Crystal, a zatim je na svojoj Facebook stranici okačio njihovu zajedničku fotku i zahvalio se fanovima što ga uvek usmeravaju u dobrom pravcu. Crystal je o susretu govorila za Toronto Sun: “On je neverovatan, takva inspiracija. Videti da je on tako velika zvezda a da je tako voljan da pomaže ljudima, on je sjajna osoba. On je inspiracija za sve.”

OSTAVI KOMENTAR