Start Stars Hot News! Sve po starom: Harry ispratio Taylor pa se ludo zabavljao s gomilom...

Sve po starom: Harry ispratio Taylor pa se ludo zabavljao s gomilom devojaka

SHARE

null

Tek što je ispratio Taylor Swift nazad u Ameriku, Harry je nastavio da se ponaša kao da singl, pa je za vikend viđen u društvu velikog broja devojaka.

null

null

Pevača je jedna prijateljica pozvala na svoju žurku na univerzitetu u Šefildu a naravno, Harry nije imao srca da je odbije! On se pojavio u studentskom domu oko 1.30 ujutru i odmah je bio u centru pažnje. Naravno, devojke su ga odmah okružile, ne verujući da im se on pridružio, a nakon početnog šoka usledilo je obavezno fotkanje s njima. Neke od studentkinja kasnije su sve komentarisale na Twitteru: “Rekao joj je da je jako lepa i da skine taj kostim Mini Maus LOL” ili “Kulirala sam s njim tri sata!!! Bila sam bukvalno u šoku sve vreme, pokušavala sam da iskuliram, ali iznutra sam umirala!!!!!”

null

null

Harry je sve vreme bio kul faca, pa je ostao i nakon zabave kako bi oprao sudove, pa je tek pred svitanje krenuo kući. Kako je Taylor poslao na avion, sve se izgleda vraća u normalu za pevača, jer se u ponedeljak priključio ostatku One Directiona na snimanju novog spota u Londonu.

OSTAVI KOMENTAR