170
Sve luđe žurke u kući Justina Biebera

Sve luđe žurke u kući Justina Biebera

170
SHARE

Justin Bieber Performs In Paris

Prijatelji kojima je Justin poverio čuvanje njegovog doma u Kalabasasu, Kalifornija nastavljaju da priređuju lude žurke, ali pevaču to navodno ne smeta.

Kako prenosi RadarOnline, na žurkama su obično petorica Justinovih prijatelja i preko 40 devojaka. “Par tih devojaka su striptizete a ostale devojke svi znaju.”, prenosi jedan insajder. “Žurke su prilično divlje, to su lude zabave na kojima je mnogo više devojaka nego muškaraca. Obično se završavaju oko 4 ili 5 ujutro.” Isti izvor ipak tvrdi da su stvari koliko-toliko pod kontrolom, jer Justin zna šta se dešava. “Justin zna za zabave i ne smeta mu to – ali u kući je uvek prisutan telohranitelj koji vodi računa o tome da se devojke ne fotkaju kako bi kasnije prodale te slike štampi. Pre ulaska u kuću svi moraju da ostave svoje telefone obezbeđenju.”

7 KOMENTARA

  1. Gde si bas njih nasao?Da koriste tvoj dom i tamo pozovu striptizete a tebi to ne smeta.Mislim prijatelji su ti ali sada su bas preterali. :D

  2. sto su ti prijaaatelji,,,,msm nije ih sramota….radi sta hoces ali stvarno si debil sto to dopustas……………THE WANTED 4EVER IN MY <3!!!!!!=)=)

  3. Kako su grozni!!! Mrzim ih… Imeni bi smetalo da mi neki komsija pravi lude zurke po kkomsiluku… Mislim da Jus to ne razume

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.