Start Stars Hot News! Sve je to za javnost: Selenina i Justinova veza izrežirana?

Sve je to za javnost: Selenina i Justinova veza izrežirana?

SHARE

Iako im mnogi zavide, najnovija otkrića možda otkrivaju da je veza pop zvezda Selene Gomez i Justina Biebera ništa više od predstave za javnost iz koje Selena sada želi da izađe. 

Selena i Justin su navodno raskinuli pre dve nedelje zbog toga što Selena nije imala poverenja u Justina, ali američki portal Blind Gossip tvrdi da oni uopšte ni nisu bili zajedno i da je njihova veza bila samo dogovor da bi njihove karijere napredovale. Izvori navode i da se Bieber ipak zaljubio u Selenu i da je želeo da ostvare i pravu vezu. “Ipak, Selena je malo starija i mudrija od njega i na njihovu vezu je od početka gledala samo kao na poslovnu saradnju”, tvrdi ovaj portal. Navodi se i da je Justin flertovao sa manekenkom Barbarom Palvin samo da bi iznervirao Selenu.

Iako nema sumnje da je njihova veza bila odličan način da unaprede svoje karijere, Justin i Selena su ipak provodili dosta vremena zajedno i izgledali su veoma zaljubljeno. Još uvek se čeka zvanično obaveštenje o tome da li su glasine o njihovom raskidu tačne.

OSTAVI KOMENTAR