685
Perrie Edwards predstavila Zayna svojoj porodici

Perrie Edwards predstavila Zayna svojoj porodici

685
SHARE

Perrie je za časopis Look govorila o vezi sa pevačem One Directiona a otkrila je i šta mu je donela sa godišnjeg odmora.

null

“Zaista sam srećna – sve je neverovatno. Dok god možemo da pričamo koliko god je to moguće, u redu nam je što smo razdvojeni. Devojke uvek kažu kako je on dobar prema meni. Volim što me tretira kao princezu i volim lepe poklone. Kad sam bila na odmoru kupila sam mu sliku i snimala sam umetnika dok ju je radio. Jako mu se dopalo”, rekla je Perrie.

null

Ona objašnjava da je njihova veza već vrlo ozbiljna, kao i da je ona predstavila Zayna roditeljima. “Da, upoznao je moje. Jako mi je važno da se dobro slaže s njima, ali Zayn je morao da prođe test mog brata Jonnieja – i uspeo je!”

34 KOMENTARA

  1. Pojavio se na twitteru jedan video gde se jedna devojka dop sa zaynom i pita ga da li je njihova veza prava,a on napise ne menadzer joj je platio i pita ga za Selenu i on napise bili smo zajedno jednu noc i to je bila greska.Nakon toga joj je rekao da neveruje da je to reko fanu i zatim ju je unfollowao.Neverujem da je to istina,ali svi su postavljali taj video i bas izgleda realno,ali ja ipak mislim da je sve fake.Da nije jos neko video to?

  2. Pogledajte vi kakva je to SPODOBA od devojke ili bolje da kzem kretenke!Neki put se pitam ima li ovajZayn oci,bolje da u je kupila naocare nego sliku!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.