581
Svakom se može desiti: Ariana zaboravila stihove svoje nove pesme (video)

Svakom se može desiti: Ariana zaboravila stihove svoje nove pesme (video)

581
SHARE

Nickelodeons 26th Annual Kids Choice Awards

Svi izvođači pomalo se plaše toga da će zaboraviti stihove za vreme nastupa, a upravo to se desilo Ariani Grande dok je pevala svoj novi hit, “Right There”.

Ariana je trenutno popularnija nego ikad, pa je tako održala akustičnu svirku za manji broj svojih fanova, a izgleda da još uvek nije najbolje upamtila tekstove pesama koje peva. U toku izvođenja numere, Ariana je zastala i kroz smeh rekla kako je pogrešila stihove! “Stanite, možemo li da krenemo iz početka drugu strofu?”, pitala je ona. “Ja sam 20 sati provela snimajući spot za ovu pesmu juče, kako je moguće da sad ne znam reči.” Nastavljajući pesmu, Ariana je opet zastala i poručila: “Ponovo sam pogrešila! Kako li počinje druga strofa. Da ne zna neko reči?!”

Nakon toga, ona je otrčala sa bine i pogledala stihove, nakon čega je sve proteklo u najboljem redu. Ariana se kasnije izvinjavala fanovima a na svom tviteru je napisala kako joj se to nikad nije desilo. Za sve postoji prvi put!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. +21 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1HAZZA BRE KRALJ!(ZAYN JE NAJLEPŠI,HARRY JE SLADAK,LIAM JE GENIJE,LOUIS ŠALJIVDŽIJA,A NIALL LUD)

    NIŠTA STRAŠNO=))))))))

  2. Nisam bas upoznata s njenim radom, nisam neki fan, ali mi je oduvek bila mnogo simpaticna i sad sam videla da ima previse lep glas. Ovo se svakom desilo, nije ni prva ni poslednja, ahha. Desi se, zaboravi se u trenutku :)

  3. Lepo peva , ali malo mi se njen stil oblacenja ne svdija…. :/ P.S. Pa sta ako je zaboravila stihove pesme ? xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.