544
Svaka čast: 1D doniraju novac od svake prodate ulaznice za “Where We...

Svaka čast: 1D doniraju novac od svake prodate ulaznice za “Where We Are” koncerte

544
SHARE

one direction

Momci iz One Directiona najavioli su da će iskoristiti svoju “Where We Are” turneju koja je zakazana za narednu godinu, da podrže humanitarnu akciju za borbu protiv raka.

Oni će od svake prodate ulaznice za njihove koncerte u Velikoj Britaniji i Irskoj donirati po pola penija, a taj novac namenjen je za akciju “Stand Up To Cancer” i za istraživanja lečenja raka. Ova humanitarna akcija pokrenuta je prošle godine i tada je prikupila osam miliona funti. Niall. Harry, Zayn, Louis i Liam nadaju se da će na ovaj način uspeti da prikupe dosta novca za humanitarne svrhe, ali i da motivišu druge da učestvuju u akciji i da doniraju svoj novac. Liam je otkrio da su oni ponosni što mogu da pomognu ovoj organizaciji, i pozvao je Directionere da se i oni uključe.
“Rak je uticao na skoro svaku osobu u nekom trenutku pa svi moramo da uradimo ono što možemo kako bismo došli do leka za rak. Voleli bismo da nam 1D fanovi pokažu svoju podršku korišćenjem hashtaga #1DStandUp”, rekao je on. Ulaznice za “Where We Are” turneju puštene su u prodaju juče ujutru, a očekuje se da će veliki broj fanova prpustiti koncerte an stadionima zbog velike potražnje. Zato su momci odlučili da dodaju još nekoliko datuma i zakažu još nekoliko koncerata.
Ovo nije prvi put da 1D učestvuje u humanitarnim akcijama. Ranije ove godine objavili su singl “One Way Or Another” da bi prikupili novac za akciju “Comic Relief”, a ta pesma postala je najprodavaniji singl za humanitarne svrhe ikada.

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. bravooooo 1D ! najbolji ste ,ali zayn je najsladji nema sta ! bravoooooo x1000000000000000 oni su za primer Britanija treba biti ponosna na njih . kolko ima tih sebicnih popularnih ljui sto ni dinar nece da daju kao : ona klepetusa paris hilton ili cara devigne ! :( ja da imam tolko novca vecinu bi ulozila . moram pogledati onaj njihov novi film ,mota da je dobar ! <3 <3<3 :) ;) ;I

  2. Zašto ne napravimo okupljanje Directionera, ali da organizujemo 2 meseca unapred da se što više njih odazove??? Znam da je bilo jedno, ali ja nisam došla jer nisam znala i puno njih nije znalo za okupljanje pa je zato malo nas došlo! Belieberi pravo okupljanje, a što ne bi i Directioneri iz Srbije? U Hrvatskoj su već organizovali! Hajde i mi da organizujemo! Ko se slaže??? Bravo, šta ti misliš?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.