Start Stars Hot News! Sva nas je prevario: Justin Bieber predstavio novi spot!

Sva nas je prevario: Justin Bieber predstavio novi spot!

SHARE

Prethodnih dana digla se velika prašina oko Biebsa, jer je objavljeno kako je jedan anonimni haker došao do njegovog ličnog materijala i da će ga objaviti na netu.

Twitter korisnik “gexwy” najavio je kako će u petak pustiti nešto što će sve iznenaditi a Biebs mu je samo odgovorio da se ne boji ničega, jer zna da ima podršku svojih Beliebera. Ipak, da je u pitanju samo odlično smišljena šala postalo je jasno kad je Nicki Minaj najavila “veliko iznenađenje” a njenu poruku preneo je i Justin.

null

I zaista, u podne po američkom vremenu pevač je ostavio poruku na svom Twitteru, koja je glasila: “Od kad sam imao 14 godina svašta je rečeno o meni, da sam umro, uzimao hormone, opet umro, do stvari o mojoj porodici, tome da sam dobio bebu sa ženom koju nikad nisam sreo, droge, golišave fotke…ali danas ću biti deo toga”.

null

On je zatim podelio link koji je objavio misteriozni ‘gexwy’ a u pitanju je naravno bio spot za pesmu “Beauty and the Beat”, koju je snimio sa Nicki Minaj. I sam spot je vrlo interesantan kao priča koja ga prati i počinje rečima “U oktobru 2012. ukradena su 3 sata ličnog materijala muzičara Justina Biebera. Ovaj materijal je ilegalno postavio anonimni bloger.” Spot sadrži snimke iz Biebsove bliske i dalje prošlosti a vidimo ga i kako vodi kameru kroz veliku žurku pored bazena. Kasnije u spotu se pojavljuje Nicki u svom tipičnom drečavom izdanju kako bi odrepovala svoju kratku deonicu. Kako se vama dopadaju pesma i spot?

OSTAVI KOMENTAR