Start Stars Hot News! Sused lažno optužio Justina Biebera, želi dobro da zaradi na pevaču?

Sused lažno optužio Justina Biebera, želi dobro da zaradi na pevaču?

SHARE

 photo FFN_Bieber_Justin2_AAR_061512_9190011_zps71af4475.jpg

Policija je pokrenula istragu protiv Justina Biebera jer je mladi muzičar navodno pljuvao i pretio svom komšiji, ali novi izvori tvrda da je ceo slučaj namešten Jusu.
Jedan izvor koji je želeo da ostane anoniman tvrdi kako komšije Justina vide bukvalno kao vreću novca i samo žele da se okoriste time što će prodati priče o njemu i njegove slike medijima. “Komšija je govorio ljudima kako Justinov dolazak u ovaj kraj vidi kao sjajnu priliku da zaradi novac prodavajući njegove fotke a pevač je čuo za to pa je postavio živu ogradu kako bi zaklonio pogled”, priča jedan insajder za Radar Online. “Komšija je rekao kako on može da izvuče novac i na drugačiji način, tako što će prodavati informacije medijima koje je već prethodno kontaktirao.”

Justinova kuća u Los Anđelesu gde se dogodio incident
Justinova kuća u Los Anđelesu gde se dogodio incident

Isti izvor kaže da Justin nije imao direktan sukob sa komšijom koji ga je tužio, nije ga pljuvao niti je pretio da će ga ubiti. Umesto toga, samo je poslao svoje obezbeđenje da reši stvar. “Taj tip je upao na Justinovo imanje i drao se na njega, nakon čega Justin ušao u svoju kuću i pozvao obezbeđenje. Mnogo ludaka je Justinu pretilo u prošlosti…Kad mu neko upadne na imanje naravno da je zabrinut i da će pozvati obezbeđenje.” Šta je prava istina, nadamo se da ćemo saznati iz policijskog izveštaja koji bi uskoro trebao da stigne.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR