621
Sused lažno optužio Justina Biebera, želi dobro da zaradi na pevaču?

Sused lažno optužio Justina Biebera, želi dobro da zaradi na pevaču?

621
SHARE

 photo FFN_Bieber_Justin2_AAR_061512_9190011_zps71af4475.jpg

Policija je pokrenula istragu protiv Justina Biebera jer je mladi muzičar navodno pljuvao i pretio svom komšiji, ali novi izvori tvrda da je ceo slučaj namešten Jusu.
Jedan izvor koji je želeo da ostane anoniman tvrdi kako komšije Justina vide bukvalno kao vreću novca i samo žele da se okoriste time što će prodati priče o njemu i njegove slike medijima. “Komšija je govorio ljudima kako Justinov dolazak u ovaj kraj vidi kao sjajnu priliku da zaradi novac prodavajući njegove fotke a pevač je čuo za to pa je postavio živu ogradu kako bi zaklonio pogled”, priča jedan insajder za Radar Online. “Komšija je rekao kako on može da izvuče novac i na drugačiji način, tako što će prodavati informacije medijima koje je već prethodno kontaktirao.”

Justinova kuća u Los Anđelesu gde se dogodio incident
Justinova kuća u Los Anđelesu gde se dogodio incident

Isti izvor kaže da Justin nije imao direktan sukob sa komšijom koji ga je tužio, nije ga pljuvao niti je pretio da će ga ubiti. Umesto toga, samo je poslao svoje obezbeđenje da reši stvar. “Taj tip je upao na Justinovo imanje i drao se na njega, nakon čega Justin ušao u svoju kuću i pozvao obezbeđenje. Mnogo ludaka je Justinu pretilo u prošlosti…Kad mu neko upadne na imanje naravno da je zabrinut i da će pozvati obezbeđenje.” Šta je prava istina, nadamo se da ćemo saznati iz policijskog izveštaja koji bi uskoro trebao da stigne.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1.  Logićno od početka. :)   pogledajte  :  http://www.youtube.com/watch?v=I-lggR_OVdE  …  ii evo live koncert iz njemačke :  http://www.justinbieberconcertlive.com/  :))) <3 

  2. a sad vas nije briga što je to izvor koji je htjeo ostat anoniman bkt to mogu i ja otic reci sta ga stalno branite znate vi koja je justinova najveca nesreca to sto ima takve fanove vi ste na pocetku stvorili rat s directionerima (valjd se tak pise) sada sa seleninim fanovima i mnogim drugim

  3. @kravanera Kao prvo nauci da pises posto romski ne razumemo..Kao drugo da li si cula za tacku posto to koristi normalan svet…. Tackom oznacis kraj recenice…Kao trece da li si ti normalna-normalan?

  4. a dali si ti cula da tu tvoju tacku stavis samo jednom a ne 435456 puta i drugo ja nisam u skoli draga moja i imam jebeno pravo pisati kako ocu a svoje misljenje necu promjeniti jel i dalje mislim da justin nije sav svoj a njegov novac nikome netreba tak da :*

  5. odakle pa sad ova kuca?on ako nema 10 kuca u LA nista nije uradio… a ovi su prsli umesto da si srecan sto ti komsija takav decko,ti gledas kako da ga blatis,strasno!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.