Start Stars Hot News! Susan Boyle piše autobiografiju: Ne sudite knjigu prema koricama

Susan Boyle piše autobiografiju: Ne sudite knjigu prema koricama

SHARE

Zvezda realityja “Britain’s Got Talent” Susan Boyle piše autobiografiju za koju se nada da će ljudima vratiti veru u snove.

Simpatična pevačica želi svoju priču podeliti s drugima u nadi da će im njeno iskustvo pomoći da ne odustaju od svojih snova i veruju u sebe bez obzira na mišljenje drugih. “Bila sam toliko uplašena kada sam se popela na pozornicu za vreme audicije za show. Još uvek sam tugovala za majkom i nije me uopšte bilo briga kako izgledam i što će ljudi reći”, izjavila je Susan za britanske medije.

“Mislim da sam sazrela u proteklih godinu dana, postala dama, a rešila sam se i nekih strahova. Odlučila sam napisati knjigu kako bih pomogla drugim ljudima koji imaju snove te kako bih poručila svima da knjigu ne sude prema koricama”, rekla je škotska pevačica. “Moja priča dokazuje kako ljude ne treba suditi prema spoljašnosti. Trebate gledati celu osobu, emocionalno, fizički, psihički i duhovno. Takođe, ako imate snove, ne odustajte od njih, a ako imate hrabrosti i snage, nije ih nemoguće ostvariti, bez obzira na okolnosti”, rekla je Susan čija će autobiografija “The Woman I Was Born To Be” biti objavljena na jesen ove godine.

OSTAVI KOMENTAR