Start Stars Hot News! Susan Boyle očajnički traži pravog muškarca

Susan Boyle očajnički traži pravog muškarca

SHARE

36653PCN_Subo

Priprosta škotlanđanka sa glasom operne dive objavila je da u sledećih godinu dana mora pronaći savršenog muškarca, a uzore kojima će se voditi u potrazi našla je u članovima žirija koji ju je proslavio, Simonu Cowellu i Piersu Morganu. “Simon Cowell zna da sam slaba na njega, ali i na Piersa Morgana. Svakako, Simon i Piers su moji tipovi muškaraca”, kaže Boyle i priznaje da u slavi i blagostanju iskreno uživa.

Nervni i emocionalni slomovi su iza nje, “I Dreamed A Dream” se prodaje van svih očekivanja i melje muzičke liste, doterala je svoj zapušteni izgled, a Britanci je toliko vole da ju je jedna TV stanica pokušala spojiti s muškarcem za kojeg su mislili da bi mogao odgovarati reality atrakciji. Međutim, ona je to odbila.

“Navodno je taj čovek bio jako dobar i pristojan, ali sama se moram pobrinuti za sebe”, izjavila je Susan i obožavaocima udelila jedan savet: “Moj savet svim onima koji se usude živeti svoj san jest da nikada i nipošto ne odustaju od cilja. Ako ja mogu, svako može ostvariti ono o čemu je uvek sanjario”, poručuje.

“Sanjam o sigurnosti i tome da ću jednoga dana naći pravu osobu koja će me usrećiti, ali i da ću ja nastaviti usrećivati druge ljude svojom muzikom”
, ponovila je još jednom Boyle.

OSTAVI KOMENTAR