Start Stars Hot News! Susan Boyle je usamljena i traži dečka

Susan Boyle je usamljena i traži dečka

SHARE

Muzička senzacija Susan Boyle bori se sa svojom novostečenom slavom te joj treba muškarac s kojim bi podelila sve novostečene životne blagodeti. Donedavna usedelica iz Škotske postala je velika pevačka zvezda nakon što je snimila svoj debitantski album “I Dreamed A Dream”. No, uprkos sadašnjem luksuznom načinu života, Boyle sada samo želi dečka.

“Sve je to zaista jako tužno. Susan trenutno ima svet pod nogama, ima novac i slavu, no u ovom trenutku to joj ništa ne znači. Jedina stvar koju Susan trenutno želi je ljubav. Najveća želja joj je pronaći nekog sa kim će moći podeliti svoj uspeh i ko će joj pružati podršku u teškim vremenima”, izjavio je njen brat.

Njen brat Gerry dodao je da će njena porodica uvek biti uz nju, no ona sama želi nekog posebnog u životu, a oni smatraju da joj neko i treba. “Susan može jesti u vrhunskim restoranima, putovati svetom i spavati u najboljim hotelima, no to joj ništa ne znači ako nema nikoga s kim bi delila posebne trenutke”, rekao je i zaključio da situacija u privatnom životu nadarene pevačice nije bajna.

OSTAVI KOMENTAR