Start Stars Hot News! Survivor: Prve suze Goce Tržan

Survivor: Prve suze Goce Tržan

SHARE


“Tatatira” bile su nove poruke u “poštanskim sandučićima” koje su najavljivale novu borbu – prvu u kojoj su se VIp takmičari borili za imunitet.

Cilj borbe bio je je da se od velikih kocki sklopi reč “SLAVA”, ali prethodno su te kabaste kocke nekako morale “da stignu” na cilj. Gocinom ritmičkom podrškom, odnosno snagom parova iz suparničkih plemena, Bahandi je u “foto finišu” osvojio borbu, a samim tim i totem imuniteta.

“Čestitam Bahandi, Kasuko vi ćete doći kod mene na sledeći plemenski savet”, rekao je voditelj Andrija Milošević, a onda rekao kakav obrt očekuje gubitničko pleme.

“Jedan od vas se neće vratiti na ostrvo, nego će noć provesti sam u izgnanstvu. Tamo će pokušati da pronađe tajni imunitet, a to ko će po kazni otići ‘u nepoznato’ odlučiće vođa suparničkog plemena”.

Marko Bulat je sa osmehom na licu, držeći u ruci totem kojim je svojim “podanicima” kupio miran san, kratko rekao “Bojana”.

Borbe na ostrvu se ne vode samo između plemena Bahandi i Kasuko – vode se i unutar plemena, i to isključivo oko “kašike”.

Dok pleme Kasuko koristi nagradu nakon valjanja u blatu kako bi saznali koje biljke na ostrvu su jestive, odnosno otrovne i kako se uz list banane leči kašalj, Bahandi ratuje oko “kuhinje”.


“Ovde se vode borbe ko će bolje upaliti vatru”,
misli Miloš, dok Gocu i Katarinu “pomalo nervira” to što se Knez samoinicijativno postavio na mesto glavnog kuvara.

“Kneževiću, dođi da vidiš kako se pali vatra”, ponosno je uzviknula Goca, na šta je Knez došao i počeo da deli savete.

Goci i Katarini je tada “pukao film” pa su od vođe plemena Marka Bulata zatražile da Knezu oduzme titulu glavnog kuvara.

“Ovim proglašavam da je Knez razrešen dužnosti”, napisao je između ostalog Bulat i dao Knezu da pročita dekret.

Goca se tokom večeri osamila i dopustila sebi da je preplave emocije i pusti suzu. Muž, dete, mnogo joj, kaže, nedostaju, što je naravno neće sprečiti da se dalje bori, jer je zato i došla. I Edin se požalio Andreju da mu nedostaju klinci.

Katarina nije oka sklopila. A Nikoli, koji tvrdi da slučajno spava pored Bojane, bio je neprijatno kada je mahinalno zabacio ruku na suprotnu, mušku stranu, preko Edina. Susret dva plemena na bojnom polju je kiseo.

Na tajnom ostrvu Nikolija i Vesna uspostavljaju svoj život. Nikolija je živnula, bacila se na gradnju kućice, zakivanje eksera, pa kaže da sad više niko ne mođe da joj prebaci da ne zna da napravi kuću. Majka kroz šalu dobacuje „teško onom ko u tvoju kuću uđe“. Vesna i dalje pokušava da shvati svoju ćerku i njeno nesnalaženje u “Survivor” priči, pošto je mislila da je, uz razmaženost, njena ćerka i hajduk.

Nikolija pokušava majci da objasni da se uvek ispostavi da je nekako „mala“ za mnoge stvari koje želi, pa i sada u “Survajveru” je opet mala, dok su svi oko nje stari, i dorasli zadatku. Taj nemirni duh razume njena majka, koja je i sama, kako kaže bila takva. Pa i sada, na ostrvu, Vesna priznaje da nema strpljenja da se recimo bakće oko vatre, i ako joj se ne upali za pola sata, biće spremna sve da išutira. Nema ona strpljena k’o Tržanka da cicka sve to po pet sati. Noć je mnogima teško pala.

OSTAVI KOMENTAR