Start Stars Hot News! Survivor: Nikolija tužna a Knez najveseliji!

Survivor: Nikolija tužna a Knez najveseliji!

SHARE

Po dolasku sa pijace Goca i Biljana stižu na žensko ostrvo, gde ih dočekuje vest da su ostale devojke našle osnovne namirnice i pribor za jelo, pa se Goca pita čemu onda odlazak na pijacu. Potom sve one kreću u dalje istraživanje ostrva, i planiraju raspored dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, i naravno pitanje toaleta. “Sada je najvažnije gde ćemo da piškimo i kakimo”, rekla je jedna od njih, pa su izabrale mesto koje je mračno i hladno, gde ima dovoljno peska i da nije blizu vode.

Od ženskog dela Survajvora, Nikolija se najteže prilagođava, potištena je i pasivna jer ne zna kako da se izbori sa samom sobom prvenstveno. Njena majka Vesna zna i vidi na ćerkinom licu na kome nedostaje osmeh, da prolazi kroz krizu i kaže da je njeno ponašanje ne čudi jer je sa majkom u istom timu.

Katarina smatra da je to osnovni problem i da bi se najbolje snašla kada bi Nikolija brinula sama o sebi, i bila svoj oslonac. Druge devojke se odlično nose sa tim gde se nalaze, da su samostalne i da rame uz rame mogu da stanu na crtu muškarcima.

Kod muškaraca stvari su drugačije. Nenad Knežević Knez je najpričljiviji i najbučniji. On je taj koji organizuje sve poslove, proprema obroke ali i zbija šale. Edin sluti da će organizatori za par dana da zamene kampove, i da će sav muški trud biti uzaludan dok se Toni Zen ne buni da bude u društvu sa ženama, a najbolje bi mu “legla Goca” .

Do kraja dana, ni muška ni ženska kuća nije završena, a ni vatra upaljena. Niko od učesnika sa oba ostrva nije mogao da spava, pa su žene tu toplu noć iskoristile o pripovedanju o ženskoj zatucanosti. Muškarci su pre bele zore bili svi na nogama u stroju kao vojnici, veoma disciplinovano krenuli u džoging i treniranje.

OSTAVI KOMENTAR