590
“Survivor”: Nikolija prva izbačena

“Survivor”: Nikolija prva izbačena

590
SHARE

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, prva je izbačena takmičarka iz rijalitija ”Survivor”! Kako saznaje Press, razmažena manekenka se uopšte nije privikla na divljinu Filipina i posle samo tri dana izbačena je iz ženskog plemena!

- Nikolija se nimalo nije snašla i odmah po dolasku na ostrvo pala je u depresiju! Iako se to nije očekivalo, ona je pre svoje majke napustila takmičenje, ali postoji mogućnost da se kasnije vrati – kaže izvor Pressa upućen u zbivanja na Filipinima.

Kad smo je pozvali za komentar, Nikolija je kratko iz Atine poručila:
– Na fakultetu sam, ne mogu sada da pričam o „Survivoru”!

Nikolija je u jučerašnjoj emisiji priznala da joj je teško što su takmičari podeljeni na muško i žensko pleme, tvrdeći da su ”svi muški takmičari zgodni, pametni, sposobni i pravi survajveri”. Vesna je rekla da bi se Nikolija bolje snašla da su muškarci sa njima na ostrvu, posebno Nikola Rokvić, s kojim je njena ćerka odrasla. Goca Tržan je cimerkama otkrila da je Vesna cele noći držala Nikoliju u naručju, a folk zvezda je poručila da je sve vreme sa ćerkom jer joj žene nisu inspirativne!

- Šta ću ja sa vama, abrove da vodim? – pitala ih Vesna.

Goca dominira u svom plemenu, drži sve konce u rukama i sa Vesnom je počela bitku za titulu gospodarice kutlače.

- Još samo fali da kuvaš – podrugljivo joj je dobacila Vesna.

Žene su tek na kraju dana uspele da zapale vatru i spreme skromni obrok. Da je neko pričao da će se muškarci poput pravih ženturača posvađati oko kuhinje, niko ne bi verovao, ali Knez i Marko su to demantovali. Dok su se muškarci svađali oko hrane, žene nisu jele kokos, već su njime mazale telo i lice, uz komentar: ”Znaš li ti koliko je skupa krema od kokosa u Beogradu?!”

Gocu bi svi želeli da vide u muškom plemenu, dok bi ženama dobro došao Knez, jer je izjavio: ”Dajte mi jedan perorez i napraviću vam šoping mol”. Miloš je iznenadio cimere kad je kao od majke rođen otišao da pliva.

1 KOMENTAR

  1. Pre cje biti da je Nikolija Zmijanac (vidi joj telo ki zmija), a ova bakica… Pa ne treba joj zameriti njeno vreme je proshlo… Ah to su bili lepi dani msm za nju xD!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.