108
Survajver: Posle Nikolije izbačena i Vesna!

Survajver: Posle Nikolije izbačena i Vesna!

108
SHARE

“Survajveri” nisu više mogli da slušaju kuknjavu Nikolije Jovanović i, na njenu molbu, izbacili su je iz plemena Kasukok, o čemu je list “Press” ranije pisao. Iznenađujuće je što je malo kasnije suparničko pleme Bahandi izglasalo da kofere spakuje i Nikolijina majka Vesna Zmijanac!

– Želim da idem kući jer ne mogu nikako da se izvučem iz krize. Ni u ugovoru, na papiru, ni na Jutjubu „Survajver” ne deluje tako strašno kao u realnosti – požalila se Nikolija.

Vesna je pokušala da ubedi ćerku da ostane, ali bezuspešno.

Sa druge strane, pleme Bahandi glasalo je da Vesna napusti rijaliti! Razočaranu folk pevačicu Nikola Rokvić je ispratio pesmom „Čiji ono svatovi”. Međutim, Vesna za Press kaže da tu nije kraj iznenađenjima.

– Nikolija i ja smo se dogovorile da budemo u različitim plemenima jer nije normalno da ćerka i majka sve vreme budu zajedno na pustom ostrvu. Krivo mi je što se nisam borila do kraja. Bilo mi je teško zato što je bilo lepo družiti se sa svima njima. Ja u stvari nisam ispala, videćete u nastavku „Survajvera” – rekla je Vesna.

3 KOMENTARA

  1. Vesna je najgora dosadasnja ucesnica i pogledajte nasta lici! neznam za Nikoliju ali kad bi Vesna ostala mislim da bi celo pleme propalo!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.