Start Stars Hot News! “Survajver”: Andrej najavljuje veridbu, Goca i Jelena plaču!

“Survajver”: Andrej najavljuje veridbu, Goca i Jelena plaču!

SHARE

Edin stiže u kikoman u ranu zoru. Da bi postao njegov punopravan član, prvo mora da “prođe” kroz šake Biljane Cincarević, pa tek onda Kraljice Majke.

Slede pitanja iz opšte kulture. Bivši odbojkaš u ovoj obalsti nije neki ekspert tako da nakon malog mučenja, u svom novom plemenu dobija zaduženja jedne prosečne reduše: pranje sudova, čišćenje dvorišta i donošenje vode. Za to vreme, u Putong stiže pismo koje najavljuje igru za nagradu. Dok jedan deo plemena pokušava da dokuči šta će biti tematika igre, Kaća teši Jelenu i kaže joj da se ne nervira zbog etikete koju je dobila na Plemenskom savetu. Anonimna anketa je pokazala da većina u plemenu misli da je Jelena najgluplja među njima. Pevačica se ne nervira i kaže da ne mogu ljudi na osnovu tri dana provedena sa njom da zaključe da li je glupa ili ne.

Današnji zadatak Putonga je aukcija. Ko da više, osvojiće i nagradu. Svakom takmičaru je na raspolaganju novčanik sa po 5000 dinara. Prva ponuda je tost sa puterom i marmeladom, pa lizalica, pa hamburger i pomfit… Usred tako zabavne i opuštene igre, Bojana Barović uspeva da započne rat sa Markom Bulatom. Na kraju večerašnje priče, Goca Tržan i Jelena Mrkić završavaju u suzama, a Andrej izjavljuje da će do emitovanja ove epizode zaprositi devojku Mariju.

OSTAVI KOMENTAR