154
Surovi Simon Cowell priredio pakao za Demi Lovato u X Factoru!

Surovi Simon Cowell priredio pakao za Demi Lovato u X Factoru!

154
SHARE

Dve učesnice X Factora, Paige i Jennel bile su jedini kandidatkinje za ispadanje ove nedelje, a obema devojkama mentorka je bila baš Demi Lovato.

null

LA Reid i Britney Spears odlučili su da eliminišu Jennel, a Simon na koga je bio red da iznese svoj sud odbio je više puta da to učini, tako da je sav teret spao na leđa Demi Lovato. Njoj je ta situacija bila vrlo stresna, pa je na kraju ipak glasala za Paige. Nakon toga, Simon je hladno glasao za Jennel i poslao je kući! On je istakao da je lako doneo svoju odluku, što znači da je zaista želeo da vidi kako se Demi muči.

http://youtu.be/ldqB-vvehYQ

On je o tome kasnije govorio za E! News: “Znao sam da će to biti Paige, što bi značilo da Demi neće morati da donosi odluku. Mislio sam ‘S obzirom da su oboje tvoji izvođači, želim da vidim čiju ćeš karijeru uništiti’. Pomislila je da će se izvući a ja sam rekao ‘Vala nećeš’.” Zbog takvog ponašanja Simon je dobio brdo negativnih komentara na Twitteru, ali kao što znamo, negativni komentari su ono čime se on “hrani”.

FOTO: FAME

20 KOMENTARA

    • PRESTANITE DA PRICATE DA JE SIMON SVINJA!!!!
      SASLUSAJTE ME!
      Ja volim Demi i njen sa fan,kad je muzika u pitanju,a samo da pogledate x factor ,videcete da je veoma losa kao sudija(nisam jedina koja to kaze proverite na YouTube-u gde su demini izvodjaci sve su negativni komentari,vec par nedelja za redom Demi bira pogresne pesme,tako je jednom dala Eye Of The Tiger da peva Cece i svi su imali negativne komentare i Simon je 100 puta dao savet kako da se poboljsa ,a ona pocne da ga ismejava.Moj savet za nju treba da ga saslusa jer on ima vise iskustva <3 Demi #noh8

  1. Ok, mozda to nije lepo od njega, ali vi preteraste. Ja sam XF pocela da gledam samo iz 1 razloga, Demi. A sada mi se cini da cu je do kraja ovoga zamrzeti. Ona je fenomenalna pevacica, ali je kao mentor uzasna. Prvo je upropastila izgled svojih kandidata, onda im dala glupe pesme… Simon je samo hteo da cuje koga bi ona izbacila. Uostalom, to je njen posao, pristala je to da radi.

  2. Sto je najgore ,on donosi odluke kako on hoce,msm,nije ga briga hoce li propati san devojaka koje su to toliko dugo cekale…Imam isti san kao i one…I znam ,da bih na mestu tih devojaka crkla od placa…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.