166
Suri Cruise ima tek 5 godina, a već izdaje prvu knjigu

Suri Cruise ima tek 5 godina, a već izdaje prvu knjigu

166
SHARE

Prema pisanju američkih tabloida, mala Suri Cruise uskoro bi mogla da izda svoju prvu knjigu. Kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes ima tek pet godina, a osim što je jedno od najpoznatije dece na svetu, njeni roditelji već su je naučili kako da bude “fešnista”.

Iako se još nije, poput njih, otisnula u svet glume, Suri je već postala spisateljica. Nije poznato zna li ova mala devojčica uopšte da čita i piše, ali njeno prvo literarno delo biće pripovetka. Kako roditelji smatraju da je i talentovana slikarka, celu knjigu će sama ilustrovati.

17 KOMENTARA

 1. O Boze ! Pa djete ima samo 5 godina , bolje da se igra i uziva dok je mala !! Kao da je bitno ko su joj roditelji !! -.-‘ mislim stvarno pustite jadno djete da se iga i uziva dok je mala ! ! Mislim bravo za nju ako je toliko darovite !!! Ali ipak ona je samo djete !! :)

 2. Јао боже.Ја сам са 5 година играла са барбикама и гледала ”Ципелиће”,а ова мала пише књигу.Колико ја волим филмове Тома Круза,он и Кејти ми иду на живце.Сада она ужива,али за једно 10-15 година ће кривити родитеље што су јој нису пружили право детињство.Превише је уздижу и претерују.

 3. 1.strana: Zeka je u sumi.
  2.strana: Zeka se igra sa prijateljima
  3.strana: Zekaje legao da spava.

  KRAJ!

  Crtala sam i ja sa 4.godina i pisala sa 5 pa nikom nista x) :D

 4. * 1.strana: Zeka je u sumi.
  2.strana: Zeka se igra sa prijateljima.
  3.strana: Zeka je legao da spava.

  KRAJ!

  Crtala sam i ja sa 4.godina i pisala sa 5 pa nikom nista x) :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.