472
Suri Cruise dobija kućicu na drvetu od 100,000 dolara

Suri Cruise dobija kućicu na drvetu od 100,000 dolara

472
SHARE

Mala Suri Cruise možda će ove godine tek napuniti pet godina i još ne zna ni da priča kako treba, ali zato već “kao velika” puni novinske stupce.

Nakon što je u medijima procurilo da devojčica ima 150,000 dolara vrednu kolekciju cipela, Suri ima još nešto za pohvaliti se.

Naime, njeni roditelji Tom Cruise i Katie Holmes su joj kupili kućicu na drvetu koja vredi čak 100,000 dolara. Iako se za te novce mogla kupiti i neka prava kućica, Suri svoju ne bi menjala ni za jednu drugu. Devojčica, naime, u njoj ima vodu i struju, a u njoj za svoje prijatelje priređuje čajanke i druženja kao i gledanje crtaća.

13 KOMENTARA

  1. paris hilton je dobila naslednicu…ti njeni roditelji su jos gori kad ne shvataju da je upropastavaju ispunjavajuci svaki njen hir O.o

  2. @jb’s girl..budi srecna sto nisi..to sto su te tvoji roditelji vaspitali tako da znas da cenis prave vrednosti u zivotu vredi milion puta vise nego 100 takvih kucica i sve sto ona ima…. ;)

  3. Hahahhaa, baš me zanima kako izgleda ta kućica na drvetu! hahahhaha xD
    btw ja sam oduvek želela da je imam! xD

  4. To ide u njihovu stetu…to sada tako ne izgleda…sad ona moze imati kucicu…od 100,000 dolara…i jos mnogo toga….ali kad odraste njeni roditelji ce videti kako su pogresili……bice…nafurana…kucka…jbg…svi bi smo mi zeleli takav luksuz……..ali hvala Bogu nismo kao ONA…i hvala Bogu…sta imam normalne roditelje…!!!^_^

  5. Mogu da mislim kako ce ona biti razmazena kada poraste….
    Bolje da se te pare potrose na nesto pametnije, na primer za humanitarne svrhe…. Strasno….

  6. NE MOGU DA VERUJEM DA SU NA TU GLUPOST POTROSILI 100 000 DOLARA NEKIM LJUDIMA NI PRAVA KUCA NE VREDI TOLIKO NOVCA , A NEKI CAK NI NEMAJU KUCU , BOLJE DA SU TAJ NOVAC DALI U HUMANITARNE ORGANIZACIJE JER ZA TOMA KRUZA TO NIJE OGROMNA KOLICINA NOVCA ALI ZA NEKE LJUDE JESTE , I JOS KAD SAM PROCITALA DA SURI IMA 150 000 DOLARA VREDNU KOLEKCIJU CIPELA , ODMAH SAM REKLA ” ZEMLJO OTVORI SE DA PROPADNEM I JA , A I OVE BOGATE BUUDALE “. SRAMOTA OVAKVI LJUDI NE ZASLUZUJU NI DA ZIVE , A KAMOLI DA BUDU OVAKO BOGATI . OVAJ NJIHOV PRIMER JE CISTI PRIMER STA ZNACI BITI BUDALA , STA ZNACI BITI MALOUMAN I SEBICAN… NE PONOVILO SE !!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.