212
Suprug Khloe Kardashian zatečen koliko je ona inteligentna

Suprug Khloe Kardashian zatečen koliko je ona inteligentna

212
SHARE

Porodica Kardashian, a posebno Kim, proslavili su se nakon televizijskog šoua “The Kardashians”. Njena sestra Khloe nakon samo mesec dana veze odlučila je da se uda za Lamara 2009. godine.

On je u jednom intervjuu izjavio: “Bio sam iznenađen njenom inteligencijom. Ne znaš šta možeš od nje da očekuješ. Sledeće što sam shvatio je da svaki dan provodim s njom, jednostavno smo odgovarali jedno drugom”, zaključio je Lamar. “Mislio sam da ako radim ono što inače činim, izgubiću je. Ako je izgubim mislim da ću mnogo patiti, tada sam znao da je ona prava žena za mene”, zaključio je.

Priznao je i kako su čekali neko vreme pre nego su se poseksali jer su hteli da to bude, kako je rekao, “otmeno”. “Kad smo to napokon odlučili da učinimo krenulo je od zagrljaja do poljupca i zatim do spontanog seksa. Svršili smo u isto vreme”, ispričao je.

8 KOMENTARA

  1. da,verovatno joj je mozak polni organ,pa je inteligentna.ONA JE JEDAN VELIKI SH+++++++(hahaah)

  2. @bravo, pogresili ste u naslovu -.- treba da glasi “Suprug Khloe Kardashian zatečen koliko je ona NEinteligentna”

  3. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ my friends,cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian,britney spears and justin bieber xD (¯`*•.¸

    ma inteligentna je isto onoliko koliko je i lepa -.- (nimalo) =.=”

  4. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1SBiebzzz ♥ BIBeRA,aWRill,NIcki ManaJ,uShera,rIrI....woli i mc.flurry i Xeniju,Danicu,Milenu,Milicu,aNu,Dusana,IgOra,PEju.mAtIjU SRKYA i Iwa...a mrzi matematiqoo...!!!!

    ITAligentna kolko i kim prirodna….bez uvrede fanovima,peace!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.