166
Super Junior stižu na koncert u Pariz

Super Junior stižu na koncert u Pariz

166
SHARE

Nastup koji ćese održati 6. aprila u glavnom gradu Francuske biće prvi samostalni koncert jedne K-pop grupe u ovoj zemlji.

null

Super Junior planira da izvede sve svoje najpoznatije pesme, a da u Francuskoj imaju fanova, već su dokazali nastupom u okviru SM TOWN LIVE koncerta u Parizu prošlog juna. Članovi benda trenutno su Aziji, odnosno u Makau, gde su danas imali nastup.

FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

  1. Bila sam na tom SM Town koncertu… Zbog Super Juniora, naravno. Bilo je predobro… I sad pokušavam sklepat pare nekak da opet idem na ovaj SS4… Ali mislim da ništa od toga… Hvala što trljate sol na ranu btw.

  2. Da se nadovežem. Na SM Town koncertu najmanje je bilo francuskih fanova!!! To su ljudi iz cijele Europe dolazili samo da vide svoje najdraže grupe. Ja sam iz Zagreba letjela. Tako da ne razumijem zašto je Francuska opet dobila koncert, a Njemačka i Italija ni frišku figu.

    • @Mica- O njima pišu jer i oni imaju fanove u Srbiji, ne samo Justin Bieber, One Direction i ostali. I mi K-pop fanovi smo zaslužili da budemo obaveštavani o našim idolima. ;) 
      ♥ SuJu ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.