684
“Sumrak” pokorio bioskope širom sveta

“Sumrak” pokorio bioskope širom sveta

684
SHARE

Pretposlednji deo jedne od najuspešnijih filmskih saga ostvario je očekivan uspeh na međunarodnim blagajnama sa vikend zaradom od 144 miliona dolara.

Serijal filmova o bledunjavim  i večito namrgođenim vampirima iz godine u godinu ne prestaje da briljira na bioskopskim blagajnama, a “Breaking Dawn” nije izuzetak. U samo dva dana, pretposlednji nastavak sage uknjižio je neverovatnih 283 miliona dolara i smestio se na peto mesto najboljih otvaranja u Americi. Ženski do publike i dalje pokreće ovu franšizu, a statistike pokazuju da su čak 80 posto severnoameričke publike činile devojke. Rezultati pokazuju i da je ovo prvi deo sage koji je privukao publiku stariju od 25 godina.

“Breaking Dawn” pokorio je konkurenciju, a najbliži mu je “Happy Feet Two” sa zaradom od “samo” 22 miliona dolara. Slede “Immortals” (12,3 miliona), “Jack and Jill” (12 miliona) i “Puss in Boots” (10,7 miliona). Na kraju liste našao se novi film Georgea Clooneya “The Descendants” sa skromnom cifrom od 1,2 miliona dolara.

14 KOMENTARA

   • Tea,ima part 1,2,3..Prvi deo mozes da gledas a ovi drugi se snimaju!
    -solarmovie.eu(bez prevoda,preporucujem da tu gledate breaking dawn 1)
    -milversite.com(preporucujem jer ima prevod,ali nemojte gledati breaking dawn jer kasni prevod 16min.)-
    Ovde mozete gledati svasta”

 1. Meni je “Twiglight” ok, ali nije za toliku senzaciju, kako ga ljudi dozivljavaju i prikazuju! To nije horor o vampirima, vac pateticna ljubavna drama! Nemam nista protiv toga, ali mislim da “Twiglight” konstantno predstavljaju u pogresnom svetlu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.