Start Stars Hot News! Suicidal Tendencies i Hatebreed na Exitu

Suicidal Tendencies i Hatebreed na Exitu

SHARE

Još jedna odlična vest za ljubitelje gitara na Exit festivalu: za subotu, 14. jul potvrđena su dva benda koja će osigurati nezaboravni doživljaj obožavaocima hardcore zvuka: Suicidal Tendencies i Hatebreed!

null

Na glavnu binu Exit festivala dolazi američki hardcore sastav, Suicidal Tendencies, predvodnici skate punk i crossover thrash žanra. U svojoj bogatoj karijeri izdali su osam studijskih albuma, dok je deveti najavljen za ovu godinu, uz tvrdnju da sastav „ima spremna tri nova albuma i samo treba da odrede datum kada će ih objaviti“.

null

Isto veče iz Konektikata nam dolazi američki hardcore sastav, Hatebreed. Ono što nam obećavaju na Fusion bini 14. jula je odlična svirka, uz pregršt hitova iz dosadašnje karijere i s poslednjeg albuma, Hatebreed.

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:

Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, AVICII, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Knife Party, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat…

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

OSTAVI KOMENTAR