Start Stars Hot News! Suđenje za ubistvo Michaela Jacksona odloženo za četiri meseca

Suđenje za ubistvo Michaela Jacksona odloženo za četiri meseca

SHARE

Suđenje za ubistvo iz nehaja Michaela Jacksona odloženo je za još četiri meseca. Naime, sud je odlučio da da odbrani još vremena da pripremi strategiju za branjenje svog klijenta.

Sudija Michael Pastor želi pošteno suđenje za doktora Conrada Murraya, i to mu je bitnije nego brzina celog procesa. Suđenje bi tako trebalo da počne krajem septembra. Advokati doktora navodno su došli do novih svedoka pa treba da ih pripreme, a neke detalje još da utanače. Trebaju da dovedu i stručnjake koji bi mogli biti ključni za odbranu.

Naravno, stručnjake treba pripremiti i upoznati detaljno sa slučajem. Murray se izjasnio kao nevin, a tuže ga da je zbog vlastitog nemara ubio kralja popa. Murray je izjavio kako je Michael samoinicijativno uzeo veću dozu leka nego što je trebao, jer je bio umoran i hteo se naspavati. Njegova teorija pada u vodu ukoliko tužilaštvo uspe da dokaže da nije bilo moguće predozirati se ukoliko je lek uziman oralno, a ne intravenski. Murray je zadovoljan odlaganjem suđenja i smatra da je to u njegovom interesu.

OSTAVI KOMENTAR