Start Stars Hot News! Stvarno ju je voleo: Jason Trawick nije želeo novac nakon raskida s...

Stvarno ju je voleo: Jason Trawick nije želeo novac nakon raskida s Britney Spears

SHARE

null

Kako prenose mediji Jason nije želeo novac svoj slavne devojke i sad nakon raskida nastavlja da živi od svoje ušteđevine.

Iako nisu bili u braku, mnogi su verovali da Jasona očekuju milioni jer je Britney pomogao da povrati svoju karijeru a bio je uz nju i u najtežim godinama njenog života. “Jason je posvetio par godina svog života Britney i bio je pravni zastupnik njene imovine ali je iz veze izašao samo s novcem koji je sam zaradio u X Factoru, što je za njega skroz OK”, prenosi jedan izvor za RadarOnline.com. “Rekao je Britneyinom ocu i Britney kako on nije socijalni slučaj i da ne želi njegov ili njen novac. Nema loših osećanja između Jasona i Britney. Jason je spreman na sledeći korak u svom životu”.

null

Trawick je po zanimanju menadžer a u prošlosti jer sarađivao sa slavnim devojkama među kojima su Hilary Duff i Taylor Swift pa je uveren kako će ponovo biti uspešan. “Sad ima još više poslovnih veza i pokušava da shvati koji je to sledeći korak u njegovoj karijeri. Stvarno je uzbuđen zbog budućnosti i trenutno razmatra nekoliko poslova.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR