143
Stvari Marylin Monroe i Michaela Jacksona prodavale se na aukciji

Stvari Marylin Monroe i Michaela Jacksona prodavale se na aukciji

143
SHARE

U Los Anđelesu se ovih dana održala aukcija nazvana “Legends and Goddesses”. Stvari koje su posedovale neke od najvećih legendi iz sveta zabave, našle su se na aukciji. Tako se tamo mogla pronaći tacna Marylin Monroe iz 1942. godine na kojoj su urezani inicijali legendarne glumice. Osim tacne, na aukciji su ponuđene i potpisane fotografije legendarne Marylin Monroe.

Oni što je neizostavan deo ovakvih događanja je kralj popa, Michael Jackson. Njegova legendarna sjajna rukavica, koju je koristio krajem sedamdesetih, procenjena je na oko 15 hiljada dolara.

9 KOMENTARA

  1. LUKA,Michael nije bio pedofil! Moji rodjaci u Americi su bili njegovi prijatelji! Sve vesti koje si cuo o njemu su netacne! Michael NIJE TEKVA OSOBA BIO! Nije bio PEDOFIL! On nekada nije bio ruzan,a njegova bolest (lupus i vitiligo(propadanje svih organa i koza koja je od tamnije presla u svetliju)) je ucinila svoje…Veliki pozz za tebe LUKA

      MJ we ♥ you

  2. Michael je KRALJ i uwek ce to biti …<33333333333333333333 Love you Mike .. :((( <3 Lukaaaaa…..kako mozes to samo da kazes …,novinari pisu gluposti ………!

  3. MJ 4 EWER ..A SVE TE LAZI STO SU IZMISLJENE SU MU ZAGORCALE ZIVOT AHHH PROKLETI HEJTERI !!!!!!!! ALI NA KRAJU SE MJ IZBORIJO I DOKAZAO JE DA NIJE NIKAKAV PEDOFIL I DA NIJE PEDER ILI SLICNO…..DOKAZAO JE I PRED SUDOM …PRED SVETOM I PRED SVIMA DA JE POSTEN I PRE SVEGA HUMAN GOSPODIN…………………I DA JE KRALJ MUZIKE MSM DOBIJO JE STATUSE KRALJA POPA ,ROCKA I SOULA PA VI VIDITE BIJO JE I OSTAO JE NAJVECI MUZICAR U ISTORIJI MUZIKE I ZNATE STA NIKO MU NIJE MOGAO NISTA JER PRAVDA SVAKAD POBEDJUJE…….I LOVE YOU MICHAEL UR 4 EWER THE NUMBER 1!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.