Start Stars Hot News! Štrumpfovi 2 stižu!

Štrumpfovi 2 stižu!

SHARE

SMRF2_plakat_konacno

Po drugi put, u nezaboravnoj avanturi družićemo se sa Štrumpfetom, Velikim Štrumpfom, Trapom, Lickom i ostalim stanovnicima Štrumpf sela.

Ovoga puta u Parizu, naši plavi drugari suočiće se sa Gargamelom, u uzbudljivim 3D vratolomijama. Kao i 2011. godine, sjajna glumačka ekipa učestvovala je u sinhronizovanju filma na naš jezik. Dragan Vujić Vujke, Slobodan Boda Ninković, Mina Lazarević, Milan Tubić, Slobodan Stefanović, Svetlana Seka Aleksić i drugi pozajmili su glasove našim Štrumpfovima.

U novom animiranom filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Smooth Smurf in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS 2.

Premijera filma “Štrumpfovi 2” (The Smurfs 2) biće održana 28. jula u bioskopima Kolosej Multiplex i Cineplexx, a od 01. avgusta film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

OSTAVI KOMENTAR