298
Stručnjaci zabrinuti za Miley Cyrus: Promena imidža odražava da je uplašena za...

Stručnjaci zabrinuti za Miley Cyrus: Promena imidža odražava da je uplašena za svoju budućnost

298
SHARE

Iako glumica i pevačica tvrdi da nikad nije bila srećnija, jedan ugledni psiholog iz Los Anđelesa tvrdi da je Miley neophodno ukazati pomoć.

Na osnovu svega što joj se dešava u poslednje vreme, psiholog Dr. Seth Meyers veruje da Miley čini sve kako bi bila u centru pažnje. “Njeno neobično i provokativno ponašanje podsetilo me je na veliki pad koji je u prošlosti doživela Britney Spears”, rekao je.

null

“Vrlo vidljive posekotine na njenom ručnom zglobu, drastična promena frizure i karijera koja očigledno propada sugerišu mi da je Miley preplavljena strahom, da se oseća izgubljeno i da je nesigurna kad je u pitanju njena budućnost. Svi koji je vole trebalo bi da paze na nju ukoliko se njeno impulsivno ponašanje pogorša, što može dovesti do samopovređivanja.”, zaključio je.

33 KOMENTARA

 1. S kojim pravom taj “psiholog” komentarise Majlin izgled.Moze da ide i celava,i gola,zbog cega on daje takve izjave u javnosti u kojima se nalazi pola gluposti i izmisljotina?!

 2. miley želi biti u centru pažnje…pa koliko puta se je već pojavila u novinama šta još hoće…želi si možda upropastiti karjeru…za nju nema nade…previše je u centru pažnje….prišu svašta o miley šta još hoće…to joj izgleda nije dovoljno…miley si upropaštava karjeru…stvarno joj nije dobro…teba kod doktora…ne sviđa mi se ta miley…. ćao pijena miley…sretno ti s alkoholom i cigaretama….

 3. Mislim da nije toliko strasno to kada neko promeni svoj imidz. A i onda je jos uvek tinejdzerka i to je po meni normalno. 

 4. i da, zahvaljujuci novoj frizuri, ona je u centru paznje. 
  inace niko ziv ne bi citao o njoj.
  da je htjela biti fobrica, mogla je samo donirati pare, ali nee.
  ona mora biti odrasla, iako je jos dijete.
  vama su zaludjeni mozgovi, miley je desperate, ali bih i ja na njenom mjestu sve to radila. ;P

 5. Haa,pa znala saam-ja to odavno govorim!!!!! I NIJ E ZA TO TREEBAOO SAVET “STRUCNJAKA” TO JE SVAKO KO IMA MALO VISE PAMETI MOGAO DA ZAKLJUCIII :p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.