859
Stižu pohvale na račun Justina Biebera zbog odavanja počasti maloj Avalanni Routh

Stižu pohvale na račun Justina Biebera zbog odavanja počasti maloj Avalanni Routh

859
SHARE

Justin nikad nije krio koliko je voleo svoju malenu obožavateljku koja je nedavno preminula, a to je pokazao i slajdšouom za vreme svog koncerta u Arizoni.

null

Kao specijalni gosti u publici bili su roditelji devojčice, a Jus je pesmu “One Less Lonely Girl” posvetio upravo Avalanni dok su se na ogromnom ekranu smenjivale njene slike sa porodicom. Avalannini roditelji bili su šokirani ovim gestom, a za Celebuzz su izjavili: “Nismo znali da je pesmu posvetio njoj. To uopšte nije bilo uvežbavano. Dirnulo nas je, ali nisam bila iznenađena, jer znam kakav je on dečko.”

null

Da podsetimo, nesrećna devojčica je patila od retkog, praktično neizlečivog oblika raka mozga i protiv opake bolesti borila se još od 2006. godine. Justin se s njom zbližio u februaru ove godine, kad je poslao avion po nju i njenu porodicu, kako bi je upoznao. Sad je još jednom pokazao koliko veliko srce ima.

14 KOMENTARA

  1. Nisam njegov fan, ali divan jeee! plakala sam tako puno kad je umrla :( jadnica R.I.P LITTLE ANGEL <3

  2. On je predivan,toliko je dobrodusan.Ima veliko srce :) Avalanna mu je jako puno znacila,i plakao je kad je saznao za to kao i ja :) 2 dana prije Believ turneje mali andjeo je izdahnuo :( Iako je povracao od mljeka,poderao hlace,plakao nije otkazao koncert da ne razocara Beliebere.A taj snima gdje idu Avalaninne slike na velikom platnu je predivan.I kad se okrene prema njemu .”Avalanna, if you’re listening, I love you” :) http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb1uwz2si71rq3dkwo1_500.jpg
    Najbolji je definitivno

  3. Nisam fan,čak sam mu čula svega 2-3 pjesme,ali ovo je doista divno,uljepšati život nekom komu ga nije ostalo još puno,a tako mali.Doista mu se divim zbog ovoga,stvarno predivna gesta :(

  4. IDOL MOJ♥ Ajde hejterii,sta je biloo ? Nemate sta da kazete ? Tako,napokon da vidite svi da je divna osoba♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.