441
Stižu nove tvrdnje o neverstvu Zayna Malika

Stižu nove tvrdnje o neverstvu Zayna Malika

441
SHARE

 photo FFN_FF10_FF13_FF3_OneDirection_122012_50975043_zpsf6dcc91e.jpg

Već smo čuli informaciju kako je pevač One Directiona navodno prevario Perrie Edwards sa konobaricom Courtney Webb, koja je sad iznela više detalja o svemu što se dešavalo.

“Nakon što smo smo spavali, želeo je da odmah napustim njegovu kuću i da nestanem. Njegovo ponašanje bilo je odvratno”, rekla je ona za časopis The Sun. Ona kaže da je Zayn u početku bio nežan i da joj je mazio kosu i ramena, ali onda se sve promenilo. “Osećala sam se posebno, kao da me on želi u svom krevetu.”

 photo FFN_FF10_FF13_FF3_OneDirection_122012_50975044_zps66f6f7db.jpg

Ipak, sve se odjednom promenilo nakon što se vratila iz kupatila: “Čim sa izašla odatle – minut kasnije – on je bio u fazonu ‘Oblači se, zvaću ti taksi’. Odmah je počeo da traži taksi službu na svom telefonu. Bila sam jako potresena, ponašao se u fazonu ‘Kul, završili smo – vidimo se kasnije.’ Bilo je užasno. Nisam se svađala i spremila sam se. Nismo se ni pozdravili. On je dobio što je hteo i to je bilo to. Nije pokazivao osećanja ili krivicu zbog svega. On ima sve ali nije uoošte srećan. Rekao mi je da peva za svoju porodicu, da njegova mama sad ima novu kuću, da on poseduje svoju kuću i da mu je familija sve što želi pored sebe. Šteta što tako ne razmišlja i o svojoj devojci”, zaključila je Courtney, uverena da više nikad neće videti Zayna.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

53 KOMENTARA

  1. Sad pokušava da kopira Mariju Jejter koja je Justinu smestila dete.. Ma, gluposti… Pažnju medija neće dobiti na ovaj način..

  2. Ja jesam Directioner al ipak ljudi nisu ni oni andeli. Nemozete sve vjerovat svojim idolima mozda su to samo maske za javnost na koje padaju samo balave klinke.

  3. Aaaa jbt ona samo hoce da privuce paznju!!!Niko nije savrsen ali jbt Zayn nikada ne bi uradio ovo Perrie..To sto je ta Webb(il’ kako se vec zove) ljubomorna na njihovu ljubav ne znaci da mora da unistava Zerrie!!!

  4. hhahahhaahhahahhahahahahaha…. ovo je najgluplje izmisljena prica! pa to je tipicno za svaku devojku koja zeli da laze, da to kaze! nosi se u pm!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.